Ultimativ shopping - Mall of the Emirates

Ultimativ shopping - Mall of the Emirates i Dubai

Hvis du påstår at vide, hvad ordet shopping betyder, så må det formodes, at du har været i Dubai før. Det er nemlig i Dubai, at shopping-begrebet får en helt ny betydning.

Mest af alle steder i Mall of the Emirates, hvor man har løftet shopping op i en helt ny sfære. 450 forretninger, fordelt på 3 lækkert designede etager, udbyder alle tænkelige varer fra elektronik til børnesko, restauranter og caféer kan sørge for mad fra hele verden, kaffe og te, eller blot noget koldt at drikke, og for dem, der ikke vil hjem fra Mall of the Emirates, har man sørget for, at der også er et hotel.

Men der hvor Mall of the Emirates virkelig skiller sig ud, er på underholdningssiden. Biografen kan tilbyde topersoners sofa eller lækre læder-recliners, gallerier byder på kunst af enhver art og teatret har både teater og koncerter af forskellig art på programmet.

Dertil kommer Mall of the Emirates to store forlystelsesstjerner:

Magic Planet er Dubais største indendørs forlystelsespark med prisvindende forlystelser og morskab for alle aldre.

Ski Dubai er noget helt og aldeles unikt. Det er det største indendørs skiområde i Mellemøsten, hvor du hver dag kan gå fra Dubais stegende hede direkte ind i frostvejr og snelandskaber, hvor du kan stå på ski på løjper af forskellig sværhedsgrad, snowboarde mellem de store grantræer, eller blot tage en heftig sneboldkamp med familien. I hele december er der naturligvis dækket op til ægte White Christmas.

Område: 
Oplevelser: