Sommerens vejr i Dubai

Sommeren er HED i Dubai

En sommerdag i Dubai er HED – vi taler ”spejl-et-æg-på-fortorvet”-hedt. Middagstemperaturerne i de varmeste måneder (juli og august) kommer nemt op over 40 C uden den mindste chance for en afkølende regnbyge.

Der falder ikke regn i Dubai fra maj til december. Og tro ikke at nætterne bringer hjælp i forhold til temperaturer, de ligger det meste af sommeren over 25 C.


Sommer i Dubai – billigt og masser af aktiviteter

Sommerhalvåret giver dig den fordel, at det er Dubais lavsæson. Alting er billigere, og både Dubais bystyre og forretninger, restauratører og forlystelser gør en ekstra indsats for at lokke folk til byen.

Fx har man for nogle år siden indført Dubai Summer Surprise, hvor et væld af aktiviteter for hele familien, udsalg i forretningerne og koncerter, teater og udstillinger gør sommerferien i Dubai endnu mere attraktiv.


Sommer i Dubai – pak kufferten korrekt

Vælger du at tage til Dubai i sommermånederne maj-oktober, er der visse ting, du bør tage højde for.

Sørg for at få RIGELIGT med væske hele dagen og undgå middagssolen. Fyld kufferten med:

• Let og luftigt sommertøj
• En hat eller anden hovedbeklædning
• Solcreme med meget høj faktor.


Sommer i Dubai – respekter normerne for påklædning

Husk, at selvom Dubai høre til blandt de mere frigjorte af de Arabiske Emirater, så er det stadig ikke velset, at vise for meget bar hud.

Men p.g.a. varmen vil du også gøre dig selv en tjeneste ved at dække dig lidt til, hedeslag, solstik og solskoldning er helt almindeligt blandt de af Dubais turister, der mener, at det er for varmt med alt det tøj.

Praktisk info: